AIRCONDITIONING


Door de opwarming van de aarde hebben we meer en meer te maken met extreme hitte. België is hier niet van gespaard gebleven, ons kleien land staat gekend voor het onvoorspelbare weer maar wat een feit is, is dat ons land steeds hogere temperaturen voor een lange periode moet incasseren in de zomer.

Met een airconditioning systeem kan u zowel afkoelen in de zomer, verwarmen in de winter als ventileren en ontvochtigen van uw ruimte... Veel opties dus!


Bovendien focust u op hernieuwbare energie en besparingen bij het plaatsen van een airconditioning unit, u haalt uw voordeel uit een totaaloplossing die uitstekend comfort biedt zonder uw energiefactuur de hoogte in te jagen.


Er zijn twee types airco's: Voor meer informatie of een offerte, gelieve contactop te nemen met ons.

 

Mono-split systeem

Bij een single split airco systeem gaat het om één binnen- en buitenunit die aan mekaar gekoppeld zijn. Daarmee kan u één specifieke ruimte koelen. 

Multisplit systeem

Bij een multi split systeem zijn er meerdere binnenunits aangesloten op één buitenunit. Zo kunt u dus meerdere ruimtes in huis koelen. De werking is voor het overige eigenlijk hetzelfde. Alleen kan je dus per ruimte beslissen of je de airco gaat gebruiken of niet