SOLID SURFACE WAND- EN DOUCHE BEKLEDING


Wij zijn installateur van Solid Surface. Heeft u uw badkamer liever toch ook strakker en modern? Ben je beu om de voegen en silicone in een doucheruimte steeds te onderhouden?


Solid surface is materiaal van hoge kwaliteit en heeft, zoals de naam al verklapt, een solide oppervlakte. Het bevat geen poriën en naden waardoor solid surface beter beschermt tegen schimmels en bacteriën.

Bij de plaatsing maakt men gebruik van wat men koudlassen heet. Zo zijn er amper zichtbare naden in de muurbekleding en is alles één strak geheel. Bovendien kan je jouw doucheplaat ook uitbekleden met Solid Surface en is alles mooi één geheel en dat zonder silicone! Alles is zo nog waterdichter en heeft u geen last meer van schimmels.


Solid surface is bovendien verkijgbaar in meerdere kleuren, zo kunt u uw douche afstellen op het kleurenpallet van je droombadkamer.


Solid Surface is tot in de kern gekleurd, het materiaal is robuust, krasbestendig en is toch een warm aanvoelend materiaal met oneindig veel mogelijkheden. Onze unieke product samenstelling zorgt voor een luxe matte look en feel. Door toevoeging van natuurlijke pigmenten is Solid Surface in verschillende kleuren en tinten te vervaardigen. Dzignstone is bestand tegen verschillende fysische invloeden en zijn oppervlak is volledig ondoordringbaar. Dit maakt het materiaal uitermate geschikt voor interieurs waar hygiëne en strak design belangrijk zijn.


SOLID SURFACE


De grootste voordelen op een rijtje: