SANITAIR


Van onderhoud en reparatie tot nieuwe sanitiare toestellen plaatsen. Wij bouwen ook jouw droombadkamervan ruwbouw tot renovatie!

Wij zijn origineel begonnen met het plaatsen en onderhouden van sanitaire toestellen, hierin hebben we ons naarmate de jaren vorderden steeds terug op toegelegd. Bij ons kan je terecht voor het plaatsen van jouw badkamer, volledig naar jouw wensen maar ook voor aparte toiletruimtes, lavabo's, handenwassers,... .

Er zijn zeer veel verschillende opties naargelang jouw voorkeur. Zo kan je verschillende soorten toiletten gaan kiezen bijvoorbeeld. Heb je liever een hangtoilet met een spoelrand of zonder? Graag een rond toilet of toch liever een strakker model? De keuze is aan jou. Daarnaast kan een handewasser natuurlijk ook niet ontbreken. Wij kunnen jou zowel het meubeltje (indien gewenst), lavabo, kraanwerk en toebehoren aanbieden. 

Daarnaast doen we ook renovaties of het volledig nieuw installeren van jouw badkamer. 

 

Weet je nog niet goed wat je precies wilt of welk prijskaartje hieraan vasthangt? Kom gerust naar onze toonzaal (liefst op afspraak) en Marleen gaat samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw huis en gezin!