THE A TEAM

REGI

Loodgieter, zaakvoerder

Ik ben ruim 29 jaar zaakvoerder van dit bedrijf en al 41 jaar actief in deze branche.

MARLEEN

Administratief bediende

Het administratieve brein van het bedrijf. Ik zorg voor het onthaal, de toonzaal, naverkoop, facturatie,... Met alle administratieve vragen kan je bij mij terecht.

SVEN

Loodgieter, koeltechnicus

Koeltechnieker, loodgieter en HVAC specialist. Ondertussen ook al, samen met mijn vader Regi, 10 jaar actief.

ONZE GESCHIEDENIS

In 1964 is het allemaal begonnen. Gilbert Bulteel, mijn vader, heeft de zaak opgericht in 1964. Het is allemaal heel klein begonnen met enkel mijn vader die het hef in handen had. Mijn hele jeugd heb ik meegeholpen met mijn vader en zo de microbe gekregen. Ik heb een heel aantal jaar met hem het bedrijf geleid, tot ik in 1994 besloot om het bedrijf over te nemen. Sindsdien heb ik geprobeerd om Bulteel bvba te laten bloeien met klantvriendelijkheid en kwaliteit als prioriteit.

Nu 27 jaar later ondertussen ben ik nog steeds zelfstandig loodgieter in hart en nieren. Ondertussen heeft mijn zoon ook besloten om mee te draaien in het bedrijf. Mijn vrouw Marleen heeft mij altijd bijgestaan en heeft de zaak ook bijgetreden. Zij is onderandere het werkende hart van dit bedrijf. Bij haar kan je terecht voor het onthaal, offertes, advies, vragen, facturen en zoveel meer administratieve zaken...Een écht familiebedrijf dus!