Radiatoren

Er zijn veel mogelijkheden van radiatoren horizontale radiatoren, sierradiatoren, handdoekdrogers, infraroodpanelen, ... Welke radiator jij wilt qua uiterlijk beslis jijzelf. 

Om je ruimte optimaal te verwarmen, is het belangrijk dat we nagaan hoeveel radiatoren en welke capaciteit je nodig hebt in jouw woning. Dit berekenen wij voor jou.


Verwarmingsketel

Het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel is één van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van een nieuwe CV - installatie .

Warmtepomp

De warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke manieren om een woning te verwarmen. Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt maar ook je portemonnee. Zo ligt het verbruik maar liefst 5x lager dan een traditionele verwarmingsketel en heeft men bovendien een constant aangenaam klimaat die gelijk verdeelt is.

VERWARMING


Creëer een aangenaam binnenklimaat en kies de juiste verwarming 

Vloerverwarming

Vloerverwarming is uitgegroeid tot een volwaardige manier van verwarmen. De temperatuur is makkelijk te regelen en de warmteverdeling is erg aangenaam. Het is ook een onzichtbaar én een zuinige manier om te verwarmen. 

Het grootste voordeel van vloerverwarming is de lage energiekost en het constant aangenaam klimaat in jouw woning.

Onderhoud

Je bent bij wet verplicht om je cv-ketel te onderhouden. Maar een goed onderhouden ketel, op gas of mazout, zorgt ook voor een optimaal rendement. De ketel zal minder energie verbruiken en er is minder risico op storingen en pannes.

Wij zijn CERGA gecertificeerd, waardoor je wettelijk in orde bent en subsidies kunt verkrijgen.